Video: iPhone 6 mod iPhone 5S fart test i åbning af spiller Real Racing 3

Skal skal ikke skal. Sådan går du måske og tænker om den nye iPhone 6. Er den for stor, bøjer den i mine stramme bukser, er den egentligt hurtigere og bedre end forgængeren iPhone 5S? Ja der er mange spørgsmål man kan stille sig selv om det nyeste skud på mobil stammen fra Apple.

Vi har prøvet at lave en lille, ikke særligt videnskabelig, men alligevel interessant video, hvor vi prøver at åbne et enkelt spil på samme tid, både på en iPhone 5S og en iPhone 6, på den måde kan man se om der er noget om at den nye iPhone skulle være hurtigere end forgængeren.

Som man kan se i videoen, så drejer det sig om en iPhone 6 og en iPhone 5S, der begge bliver sat til at åbne spillet Real Racing 3, som er et af de ret så store spil, og det tager normalt et rimeligt stykke tid om at åbne. På begge telefoner kører der ingen andre apps i baggrunden, så der er ikke andet der suger farten ud af telefonerne.

Men tag et kig på videoen, måske det ender med at du alligevel bliver nød til at eje en iPhone 6. Hvis du finder ud af det, så kan den bestilles ved Telenor til rimelige priser.

Se også

Nødinfo på din iPhone kan redde dit liv

Nødinfo på din iPhone kan være en af de mest vigtige indstillinger i hele iOS …

Leave a Reply