Apple sender invitationer til 16. oktober event

Som vi tidligere har skrevet om, så var det forventet ifølge John Paczkowski fra ReCode, at Apple ville holde et iPad event den 16. oktober 2014.

Nu har Apple så sendt invitationer ud til netop det event på den forventede dato. Stedet er også som John Paczkowski havde forudsagt Town Hall Auditorium i Cupertino, Californien. Så intet nyt der.

Apple-invite-October-2014

Invitationen ligner meget de forrige invitationer til iPad events, hvor man ser det øverste af Apple logoet sammen med en tekst, det har de forrige år fx været: “We still have a lot to cover” og “We’ve got a little more to cover”. Denne gang får vi teksten “It’s been way too long.” på dansk “Der er gået alt for længe”. Så kan man jo selv prøve at gætte lidt på hvad der er gået alt for længe siden skete sidst.

Det forventes at der på dette event bliver offentligtgjort nogle nye iPads, fornemst nok 2. generations iPad Air, med Touch ID. Det forventes også at vi får Mac OS X Yosemite frigivet, og måske kan man endda håbe på en opdatering til Apple TV, selvom det måske ikke er helt sandsynligt at de har den klar til nu. Der går også rygter på at der måske kommer en Retina 12 tommer MacBook Air i Space Gray, Sølv og Guld farve. En helt ny 5K Thunderbolt Skærm og Retina iMacs. Så alt i alt kan der komme ret meget nyt på dette event hvis alle rygterne taler sandt.

Hvis man skulle gætte lidt på hvad overskriften for eventet kunne betyde, så må man sige at iPod linien, specielt iPod touch, helt klart er klar til en opdatering. Det er dog ikke sikkert at det er dette de mener med overskriften, for Apple har solgt mindre og mindre iPods siden de introducerede deres iPhone. Så måske er de helt på vej ud af MP3 afspiller markedet, men man ved jo aldrig helt hvad de finder på. 🙂

Et andet bud på overskriften kunne være at de alligevel har et nyt Apple TV klar til os. Det er i hvert fald en ting der virkeligt trænger til en opdatering, det eneste problem med det er at rygterne lidt går på at de nok ikke har et nyt Apple TV klar til os før i løbet af 2015, da de har problemer med at få aftaler i hus med de forskellige kabel tv leverandører i USA. Men med lidt held, så kunne det jo være de har fået styr på dem, og vi derfor får en opdateret udgave af Apple TV, som i givet fald ville være Apple TV 4.

Skærmbillede 2014-10-08 kl. 19.04.01

Som Mark Gurman så fint har opdaget, så ligner logoet på indbydelsen logoet fra Mac’s 30 års jubilæum, så mon ikke det også betyder, som alle i forvejen forventer at der kommer lidt forskelligs Mac’s 🙂

Der har været en del forskellige rygter omkring iPad Air 2 på det sidste, nogen har påstået at de har billeder og komplette specifikationer på den nye iPad, mens andre bare mener at de gætter på det ud fra forskellige rygter der har været. Men det en del af rygterne er enige om er at der måske bliver flytter på højtalerne og mikrofonen. Skærmen får en ny behandling for at mindske reflekteringen. Selvfølgeligt Touch ID. En A8 CPU, eller måske en A8X CPU, med 2GB RAM, som skal bruges for at få Split-Screen funktionen til at køre gnidningsløst.

Det forventes også at iPad Air 2 kommer i guld. Men sandsynligvis ikke med en NFC chip, som i de nye iPhones, iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Så derfor kommer man nok kun til at kunne bruge Apple Pay på nettet, og i Apps. Men det er nok også begræset hvor mange der slæber rundt på deres iPad Air når de er på shoppetur, så mon ikke det er en okay disponering fra Apples side.

Se også

Apple AirPods til salg i Apples webshop for 1379 kr

AirPods endeligt til salg i Apples Webshop

Apples nye trådløse høretelefoner er endeligt kommet til salg på Apples Webshop. De har været …

Leave a Reply