Ingen Apple SIM i den danske iPad Air 2 og iPad mini 3

Der er helt almindelige SIM-kort i iPad Air 2 i Danmark. Kun i USA og Storbritannien er det muligt at benytte sig af det nye Apple SIM.

Man kunne efter Apples Keynote i oktober læse i materialet omkring de nye iPads, iPad Air 2 og iPad mini 3, læse at Apple havde valgt at droppe SIM kortet i deres nye iPad Mobildata modeller. I stedet for den normale “skuffe” der plejer at være til at putte et SIM-kort i fra sin teleudbyder, så er der installeret en ny form for SIM-kort, noget Apple kalder Apple SIM. Det er et SIM-kort hvor man har mulighed for direkte på sin iPad at vælge hvilket teleselskab man vil benytte sig af på enheden.

Sådan kommer det ikke til at fungere i Danmark, eller de fleste andre lande for den sags skyld. På Apples webside kan man læse at det kun er i modellerne for USA og UK der vil være installeret Apple SIM

apple-sim

MereMobil.dk har talt med David Engstrøm, pressechef i Telia, og han fortæller:
“Vi har ikke hørt om rygtet angående indbyggede SIM før nu, og vi har ingen indikationer fået på, at det skulle være anderledes end med de forrige iPads. Meldingen fra Apple er, at alt vedrørende SIM-kortene er, som det plejer”

Så hvis du er bange for at Apple også vil overtage måden du vælger teleselskab på, så kan du indtil videre ånde lettet op. Selvom det jo nok er en indikation for hvad der kommer til at ske i fremtiden. Hvilket jeg personligt syntes er en meget smart ide, da man så ikke skal betale for at teleselskaberne sender en et nyt SIM-kort hvis man vælger at skifte abonnement på sin iPad. Men indtil videre holder vi os i Danmark bare til den gamle metode, så det skulle alle kunne finde ud af.

Se også

Apple AirPods til salg i Apples webshop for 1379 kr

AirPods endeligt til salg i Apples Webshop

Apples nye trådløse høretelefoner er endeligt kommet til salg på Apples Webshop. De har været …

Leave a Reply