Apple sender deres keynote den 16. oktober direkte fra apple.com

Med Apples sidste keynote, (der også blev sendt direkte fra apple.com), i hukommelsen, så kunne man ikke være helt sikker på at de igen valgte at forsøge sig med en direkte udsendelse fra deres keynote her den 16. oktober. Men de har i dag skrevet på deres hjemmeside, at man igen på torsdag vil have mulighed for at se selve eventet live fra deres hjemmeside. Så mon ikke det betyder at de har fundet ud af hvad der gik galt i september, og har fået fikset, både den kinesiske dame, og den utroligt hakkende videokvalitet.

Der er ikke noget ur der tæller ned som vi så til eventet i september, men det betyder ikke at denne keynote ikke vil blive spændende. Der går mange rygter om hvad vi får at se på torsdag, blandt dem er der selvfølgeligt to nye iPads, en iPad mini og en normal størrelse iPad, og de kommer begge til at have Touch ID, være tyndere end deres forgængere, og måske endda have en skarpere retina HD skærm end dem vi ser nu. Der er også stor sandsynlighed for at vi kommer til at se nye Mac computere.

Rapporter fra de seneste dage har påstået at der kommer nye iMacs med Retina skærm, måske endda i flere forskellige farver. Der kunne muligvis også komme en ny Mac mini, men det er noget der bliver gættet på pga. overskriften på invitationerne som er blevet sendt ud til eventet, “It’s been way too long”, og det må siges at være et stykke tid siden vi sidst har set nyt på Mac mini fronten. Men det der måske er det bedste bud på hvad den overskrift kan betyde er at der måske kommer et nyt Apple TV, det er omkring to år siden der sidst er sket noget på den front, og det må da virkeligt siges at være “way too long”. Så lad os håbe der kommer et nyt og spændende Apple TV.

Der kommer sikkert også nyt om iOS 8.1, som jo muliggør Apple Pay, som det er meningen skulle komme til at virke fra oktober. Så mon ikke vi ser en dato for hvornår der kan opdateres til iOS 8.1 også.

Det forventes også at vi kommer til at se mere til Mac OS X Yosemite, som kommer tættere og tættere på udgivelse, nu efter den tredje GM udgave er udgivet til udviklere, så mon ikke vi får en udgivelsesdato på OS X Yosemite på torsdag, måske bliver den endda tilgængelig til download allerede på torsdag. Det må forventes at den ligesom Mavericks bliver gratis at hente for dem med en nyere Mac.

Eventet starter torsdag den 16. oktober klokken 10:00 PDT, hvilket vil sige klokken 19:00 for os her i Danmark. Apple har fortalt at den direkte video fra eventet bliver tilgængelig fra deres hjemmeside apple.com, men det bliver sandsynligvis også muligt at se det på dit Apple TV.

Se også

Apple AirPods til salg i Apples webshop for 1379 kr

AirPods endeligt til salg i Apples Webshop

Apples nye trådløse høretelefoner er endeligt kommet til salg på Apples Webshop. De har været …

Leave a Reply